Logo

Haan Textieldiensten

Havenstraat 9a
3861 VS Nijkerk
T. +31616082159
E. info@haantextieldiensten.nl
W. www.haantextieldiensten.nl
Bedrijfstextiel op Maat

Omschrijving

Haan Textieldiensten B.V. staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en service en is uw partner in linnengoed, bedrijfskleding,  toilet-, vloerhygiëne en specialistische reiniging.

Linnengoed
Haan is uw leverancier voor  bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen en kan het desgewenst ook voor u reinigen. U kunt linnengoed bij ons kopen, maar een huuroplossing is tevens mogelijk. Haan werkt nauw samen met diverse fabrikanten waardoor er een divers aanbod linnengoed is ontstaan. Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken en u een passend voorstel te doen.

Bedrijfskleding
Haan levert u op koop- of huurbasis nette, comfortabele bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit. U bent verzekerd van een duurzaam en custom-made product. Producten als werkoveralls, broeken, fleece jacks, bodywarmers, koksmutsen, buizen, sloven en bijvoorbeeld kleding voor de food industrie kunt u terug vinden in ons assortiment. Kleding kan worden voorzien van uw bedrijfslogo,  (naam-)labels, chips  en/of  tekst. Daarnaast bieden wij u diverse mogelijkheden op het gebied van bedrukkingen, borduringen en transfers. De lijnen zijn kort, dus ook een snelle levering is gegarandeerd.

Toilethygiëne
Haan is specialist op het gebied van toilethygiëne. Wij leveren u een totaalconcept aan toiletartikelen als zeepdispensers, handdoekautomaten, damesverbandcontainers, luchtverfrissers  en uiteraard de bijbehorende vullingen.  Zowel een koop- als huuroplossing is mogelijk evenals een serviceovereenkomst.

Vloerhygiëne
Inloopmatten, schoonloop matten, borstelmatten, rubbermatten,  profielmatten, douchematten, werkelijk alles is leverbaar. Wij kunnen matten voorzien van logo’s, teksten, afbeeldingen, en deze eventueel periodiek voor u reinigen.

Reinigen / wasservice
Wij nemen graag uw zorgen uit handen! Dat geldt voor uw linnenbeheer, bedrijfskleding, toilet- en vloerhygiëne , maar zeker ook op het gebied van uw wasgoed. Haan reinigt op specialistische wijze uw linnengoed, bedrijfskleding en hygiëne artikelen . Reeds jaren zijn onze chauffeurs een vast gezicht voor zowel onze zakelijke als particuliere klanten. Volgens afspraak komen wij bij u langs om u wasgoed op te halen en leveren dit uiteraard keurig weer bij u af. U mag vertrouwen op onze jarenlange expertise, flexibiliteit en goede service!


Bekijk advertenties van deze aanbiederNieuw op BizforBiz?

Ontdek de voordelen van het handelen met ondernemers en vergroot uw zakelijke netwerk.

De voordelen van Bizforbiz

  • Voor bedrijven
  • Uw bedrijf presenteren
  • Kopen & Verkopen
  • Uw netwerk vergroten
  • Vertrouwd handelen
  • Zoeken & Vinden
  • Krachten bundelen
  • Beter vindbaar
  • Lage kosten

Meer informatie?