Nijkerk, 20 juni 2013


Nieuw online zakenplatform BizforBiz.nl bespaart ondernemers tijd en geld
Unieke combinatie van snelle zoekmachine, presenteren en adverteren

BizforBiz.nl is een nieuw online zakenplatform voor alle branches en sectoren in Nederland. Via een snelle zoekmachine kunnen deelnemende ondernemers vinden of gevonden worden op naam, branche of regio, maar ook op een producten, diensten of activiteiten in een bepaalde sector.

 Het platform is exclusief voor ondernemers en bedoeld om juist online te expanderen. Dit laatste doen ondernemers veel te weinig. Met name groothandels besteden nog steeds veel tijd en geld aan offline activiteiten zoals beurzen, reclame, netwerkmeetings, sponsoring en advertenties in eigen vakbladen. Online is er daarentegen nog veel ‘winst’ te behalen. Vanzelfsprekend zijn er branche-organisaties en natuurlijk kennen we allemaal het bestaan van Social Media. Maar een bedrijvenplatform die de combinatie biedt van enerzijds uitgebreide bedrijfsinformatie en anderzijds een zakelijke “marktplaats” voor producten en diensten  is er nog niet in Nederland, menen de initiatiefnemers Marco den Hertog en David Spee. De twee hebben voor de  bouw van de site samengewerkt met een voormalig student van de Technische Universiteit van Delft. Den Hertog stelt: “We denken dat een vermelding op BizforBiz.nl ondernemers nieuwe klanten gaat opleveren en daarnaast tijd zal besparen in het netwerken en vinden van nieuwe afnemers of leveranciers.”

BizforBiz wil snel uitgroeien tot een veelzijdig en kwalitatief bedrijvenplatform en nodigt daarom groothandels, MKB en ZZP’ers van harte uit om deel te nemen.

Biznerbank

De initiatiefnemers zijn inmiddels ook eigenaar van de gelijkklinkende domeinnaam biz4biz.nl. Deze was tot voor kort eigendom van de Biznerbank, een online bank voor ondernemers en onderdeel uitmakend van de Rabobank. De Biznerbank is recent opgegaan in de Rabobank maar kende ook een eigen bedrijvenportaal. Deze ondernemers zijn van harte welkom op het nieuwe online zakenplatform.

Transparant

Op BizforBiz.nl maken ondernemers een uitgebreid profiel aan met up-to-date informatie zoals bedrijfsactiviteiten, directe contactpersonen, bedrijfsfoto´s en YouTube film. Een abonnement wordt niet automatisch verlengd. Den Hertog: “Wij vinden dat een ondernemer hier zelf zijn keuze in moet maken. Wij willen een transparant platform zijn waarbij de ondernemer krijgt wat hij ziet. Het moet een omgeving zijn waar hij zich thuis voelt.” Ondernemers maken op BizforBiz.nl hun eigen account aan en beheren dit ook zelf. Bijkomend voordeel is dat ondernemers  hun profiel op elk moment snel en eenvoudig up-to-date kunnen houden. De site is tevens zo opgebouwd dat een bedrijfsprofiel ook hoge noteringen haalt op de internetzoekmachines. Zie www.BizforBiz.nl

Een profiel aanmaken is het eerste jaar gratis, daarna kost het een klein bedrag per jaar. Zie www.BizforBiz.nl

}

Nieuw op BizforBiz?

Ontdek de voordelen van het handelen met ondernemers en vergroot uw zakelijke netwerk.

De voordelen van Bizforbiz

  • Voor bedrijven
  • Uw bedrijf presenteren
  • Kopen & Verkopen
  • Uw netwerk vergroten
  • Vertrouwd handelen
  • Zoeken & Vinden
  • Krachten bundelen
  • Beter vindbaar
  • Lage kosten

Meer informatie?