Logo

Goedkope-kantoormeubels.nl / Mauron VOF

Microweg 40
6545 CM Nijmegen
T. 024-7470174
E. info@goedkope-kantoormeubels.nl
W. www.goedkope-kantoormeubels.nl
   
Wij verkopen tweedehands kantoormeubelen, werkplekken en roldeurkasten voor kantoor en thuis

Omschrijving

Op zoek naar 2ehands kantoormeubilair of gebruikte kantoormeubelen? Mauron heeft een gevarieerd aanbod in jong gebruikte kantoormeubels van topmerken zoals Ahrend, Haworth Comforto, Aspa en Grahl. Wij zijn gespecialiceerd in Ahrend kantoormeubilair.

Voor een enkele bureaustoel met bureau tot een aantal complete werkplekken met ladeblokken, archiefkasten, roldeurkasten en vergader- of bezoekers stoelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

We beseffen ons terdege dat het wellicht lastig is om bepaalde artikelen (zoals een complete werkplek of kantoorinrichting) te kopen via een webshop. Daarom komen veel van onze klanten naar onze showroom om te kijken en een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor de beste goedkope tweedehands kantoormeubelen. Maar ook voor advies, service en het stellen van vragen over kantoorinrichting. Als alternatief voor klanten die niet in de regio wonen/werken kunnen wij ook een sfeerimpressie (op papier) maken en toesturen.

Met name voor het inrichten van een compleet kantoorpand kunnen wij, met onze ervaring en het uitgebreide assortiment, helpen bij het vinden van de beste oplossingen, door actief mee te denken. Neem daarom gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Wij zijn gevestigd op de Microweg 40 te Nijmegen (Gelderland). Direct gelegen aan de A73 zijn wij zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad, Utrecht en Limburg. Vanuit ons nieuwe pand kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en staan vrijwel alle spullen direct klaar om mee te nemen. Graag verwelkomt Mauron u in onze showroom.


Bekijk advertenties van deze aanbieder

 
Deze aanbieder heeft geen advertenties.


Nieuw op BizforBiz?

Ontdek de voordelen van het handelen met ondernemers en vergroot uw zakelijke netwerk.

De voordelen van Bizforbiz

  • Voor bedrijven
  • Uw bedrijf presenteren
  • Kopen & Verkopen
  • Uw netwerk vergroten
  • Vertrouwd handelen
  • Zoeken & Vinden
  • Krachten bundelen
  • Beter vindbaar
  • Lage kosten

Meer informatie?