Afvallen zonder jo-jo effect

Dienst

Prijs Nader overeen te komen
Bekeken 555 keer (sinds 14-03-21, 04:)

AFVALLEN ZONDER JO-JO EFFECT? Dat kan bij Afvallen met Margriet!

Mensen die al vaak een laag-kilocalorieën dieet hebben gevolgd, hebben hun stofwisseling in de war gebracht. Deze staat hierdoor op een hele lage stand, waardoor vet veel lastiger wordt verbrand. Oftewel, het Jo-Jo effect. Het is heel lastig om hier weer vanaf te komen. Tijdens ons afvalprogramma wordt je stofwisseling gereset en weer op de ‘fabrieksinstellingen’ gezet. Hierdoor kun je na het dieet dus weer kunt genieten van wat lekkers met mate zonder dat de weegschaal alweer een kilo meer telt.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wanneer je met mij samenwerkt vind ik het heel belangrijk om eerst te luisteren en dan samen te kijken naar hoe we samen het traject in gaan. Ik neem daar graag de tijd voor. Dit doen we in een vrijblijvend intake gesprek die ongeveer 1 uur duurt. Net voor dat je gaat starten zien we elkaar weer om alles nog eens goed door te spreken. Wanneer je gestart bent, ben ik makkelijk telefonisch of via Whatsapp bereikbaar voor vragen en advies In het traject spreken we wekelijks momenten af waarop we meten en wegen en bespreken hoe het gaat.

BEGELEIDING NA HET DIEET!

Ook na het dieet help ik je om een goed eetpatroon en nieuwe levensstijl op te pakken.

Laten we aan de slag gaan! maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij Afvallen met Margriet (www.afvallenmetmargriet.nl)


» Neem contact op


Aanbieder

Afvallen met Margriet

Voorthuizen

Contactpersoon
Margriet Spee
0639007968

» Neem contact op » Naar bedrijfprofiel