Logo

Afvallen met Margriet

Wouterskamp 24
3781 KB Voorthuizen
T. 0639007968
E. Info@afvallenmetmargriet.nl
W. www.afvallenmetmargriet.nl
 
Geen Jo-Jo Effect!

Omschrijving

Welkom bij Afvallen met Margriet (www.afvallenmetmargriet.nl)

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wanneer je met mij samenwerkt vind ik het heel belangrijk om eerst te luisteren en dan samen te kijken naar hoe we samen het traject in gaan. Ik neem daar graag de tijd voor. Dit doen we in een vrijblijvend intake gesprek die ongeveer 1 uur duurt. Net voor dat je gaat starten zien we elkaar weer om alles nog eens goed door te spreken. Wanneer je gestart bent, ben ik makkelijk telefonisch of via Whatsapp bereikbaar voor vragen en advies In het traject spreken we wekelijks een momenten af waarop we meten en wegen en bespreken hoe het gaat. Na het dieet help ik je ook om een goed eetpatroon en nieuwe levensstijl op te pakken.

GEEN JO-JO EFFECT

Mensen die al vaak een laag-kilocalorieën dieet hebben gevolgd, hebben hun stofwisseling in de war gebracht. Deze staat hierdoor op een hele lage stand, waardoor vet veel lastiger wordt verbrand. Oftewel, het Jo-Jo effect. Het is heel lastig om hier weer vanaf te komen. Tijdens ons afvalprogramma wordt je stofwisseling gereset en weer op de ‘fabrieksinstellingen’ gezet. Hierdoor kun je na het dieet dus weer kunt genieten van wat lekkers met mate zonder dat de weegschaal alweer een kilo meer telt.

SPIERMASSA BEHOUDEN

Afvallen betekent bij “Afvallen met Margriet”, vet kwijtraken! Het doel hierbij is onder andere om de spiermassa te behouden. Dit is natuurlijk ook belangrijk als je gericht wilt afvallen. Wij zorgen ervoor dat je genoeg energie hebt om te kunnen verbranden, zodat je lichaam niet “zijn eigen spieren aantast.” Daarnaast kunt je ook gaan sporten waardoor je spiermassa zelfs toeneemt tijdens het dieet!

GEEN STRESS OF VERMOEIDHEID

Het afvalprogramma is gemakkelijk vol te houden, omdat je weinig last van stress, vermoeidheid of honger zult hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw lichaam genoeg energie heeft om te verbranden en om stress en daarmee dus verzuring te voorkomen. 

MEER DAN ALLEEN AFVALLEN

Naast afvallen kan ik je ook helpen met allerlei andere lichamelijke ongemakken zoals eczeem, hypertensie, verhoogd cholesterol, gewrichtsklachten en overgangsklachten. Neem vooral vrijblijvend contact met mij op. Dan bekijk ik graag de mogelijkheden met je.Bekijk advertenties van deze aanbiederNieuw op BizforBiz?

Ontdek de voordelen van het handelen met ondernemers en vergroot uw zakelijke netwerk.

De voordelen van Bizforbiz

  • Voor bedrijven
  • Uw bedrijf presenteren
  • Kopen & Verkopen
  • Uw netwerk vergroten
  • Vertrouwd handelen
  • Zoeken & Vinden
  • Krachten bundelen
  • Beter vindbaar
  • Lage kosten

Meer informatie?