BEURSTRAINING - STANDTRAINING

Dienst

Prijs Nader overeen te komen
Bezorging Nader overeen te komen
Bekeken 1745 keer (sinds 13-06-18, 09:)
Beurstraining of Standtraining- Geld verdienen met uw beursdeelname door de juiste beurstraining voor uw standpersoneel. Dat kan met de beurstraining van DeGaat.

Op directe en humorvolle wijze gaan we in op de vraag hoe u met gemotiveerd standpersoneel de bezoekers naar uw stand trekt. "Het is makkelijker goed te beginnen dan goed te eindigen." Een boeiend fenomeen: vraag eens aan je bemanning wat ze leuk vinden aan een beurs en wat ze lastig vinden aan het staan op de beurs. Het antwoord ligt vaak heel dicht bij elkaar: contact met mensen is leuk en contact maken met de bezoeker is lastig.

Beurstraining 1

In een uitgebalanceerd en op maat gemaakt programma komen alle aspecten van een succesvolle beursdeelname aan de orde. Het traject voor, tijdens en na de beurs wordt besproken. De training omvat persoonlijke, bedrijfs- en beursdoelstellingen. Maar ook praktische tips over presentatie, uiterlijk en het aanspreken van prospects. De training is opgebouwd uit een theoretisch en een praktijk onderdeel. We gaan in op het herkennen van de verschillende type beursbezoekers. Het stellen van de juiste vragen om snel te weten te komen of de bezoeker interessant is of niet. Op een persoonlijke manier een effectief gesprek leiden door: beginnen, filteren, beoordelen en dan doelgericht beëindigen.

Door middel van simulatie wordt geoefend op gesprekken en onverwachte situaties tijdens de beurs. De training is dynamisch van opzet waardoor de passie bij de deelnemers naar boven komt.

Beurstraining 2

"U heeft ons vorige keer al getraind dus de basis is aanwezig. We willen wel weer de nodige energie opdoen voor de volgende beurs?”.
Na een korte herhaling van de do’s en dont’s op de beurs gaan we dieper in op de diverse types bezoekers: de ingetogen bezoeker, de echte inkoper, de proactieve bezoeker, etc. Dat doen we voornamelijk door rollenspellen. Na een tweede of zelfs derde keer trainen wordt met name ‘het gevoel weer gezamenlijk voor het beursresultaat te gaan’ als heel succesvol ervaren.

Kick-off training

Direct de juiste swing te pakken krijgen. Vanaf de eerste bezoeker scherp zijn en effectieve gesprekken voeren.

We zijn regelmatig 2 uur voor beursopening op de beursvloer te vinden. Dan gaat het er echt om hoe de layout van de stand er uitziet en hoe uw stand in de hal ligt. Wie zijn uw buren? Deze zaken laten zich lastig van plattegronden en tekeningen lezen. Tijdens een korte kick-off worden alle doelen en persoonlijke rollen nog een keer doorgenomen. Ook wordt  de hele ploeg commercieel door de eigen stand en andere relevante stands gehaald. Daarna blijven we nog een uur voor coaching on the floor.

» Neem contact op


Aanbieder

Degaat

Veenendaal

Contactpersoon
Govert-Henk Mijnders
06-28705156

» Neem contact op » Naar bedrijfprofiel