MXN Camera - Corner Cam - Achteruitrijcamera

Te koop

Prijs Nader overeen te komen
Staat Af fabriek
Bezorging Nader overeen te komen
Bekeken 670 keer (sinds 15-05-24, 09:)

MXN-camera systemen zijn de beste keuze voor optimaal zicht. MXN is gespecialiseerd in complete camera systemen die het probleem van de dode hoek en het achteruit rijden van een voertuig tot het minimum beperken en de veiligheid verhogen.

De MXN Corner Cam is met name zeer populair bij vrachtwagen- en tranportbedrijven voor zicht in klasse 5 en 6, d.w.z. de rechterhoek en voorzijde van de vrachtwagen. De MXN Corner Cam of ook wel corner eye is als camera-monitor systeem goedgekeurd om de trottoir en voorzichtspiegels (frontzicht) te vervangen!

Alle MXN-camerasystemen zijn speciaal ontwikkeld voor professionele mobiele doeleinden. MXN is gespecialiseerd in optimaal zicht bij commerciĆ«le en industriĆ«le voertuigen, zoals trucks, vrachtwagens, bestelwagens, pick up trucks, heftrucks, landbouwmachines, shovels, graafmachines, etc. 

MXN - PROFESSIONEEL CAMERA SYSTEEM

Gedurende vele jaren heeft het MXN-productaanbod een zeer goede reputatie en erkenning gekregen voor betrouwbaarheid, van klanten over de hele wereld. MXN heeft eigen fabrieken met ontwikkeling en productie in Zuid-Korea. De systemen van MXN staan wereldwijd bekend om functionaliteit, premium kwaliteit en bovenal praktische producten die echt gemaakt zijn waarvoor ze bedoeld zijn.

Neem voor productinformatie en prijzen contact met ons op: www.denhertogmobiliteit.nl


» Neem contact op


Bekijk andere advertenties van deze aanbieder

Aanbieder

Den Hertog Mobiliteit

Nijkerk

Contactpersoon
Marco den Hertog
06-10415880

» Neem contact op » Naar bedrijfprofiel