SolarOnTop - Duurzaam Transport

Te koop

Prijs Nader overeen te komen
Bezorging Nader overeen te komen
Bekeken 409 keer (sinds 15-09-23, 04:)
SOLAR_ON_TOP OF TRAILER inclusief montage op locatie of centraal in Nederland.

Den Hertog Mobiliteit biedt transportondernemers de mogelijkheid om meer brandstof te besparen en uitstoot te reduceren door flexibele, flinterdunne, lichtgewicht zonnepanelen op trucks, bakwagens, bestelauto’s en trailers. Veilig, zonder brandgevaar!

Tijdens stilstand, laden-lossen of rusttijden wordt een zwaar beroep gedaan op de accu’s. Standkachel, airco, multimedia apparatuur en accessoires vragen veel stroom van de accu’s. Na het starten van de motor moet de dynamo deze accu’s weer opladen. Juist dat kost extra brandstof, dus ook extra uitstoot. Daarnaast laten chauffeurs de motor vaak noodgedwongen stationair draaien om stroom op te wekken en lege accu’s te voorkomen.

Solarpanelen bieden een schone, rendabele oplossing die in de praktijk honderden liters diesel per jaar kunnen besparen, maar ook de onderhoud- en reparatiekosten van accu’s én dynamo’s verlagen. Daarmee is de investering snel terugverdiend en zijn solarpanelen geen extra kosten maar extra baten, ook voor het milieu!

Montage op locatie of centraal in Nederland. Neem contact op voor informatie of onze offerte.

» Neem contact op


Bekijk andere advertenties van deze aanbieder

Aanbieder

Den Hertog Mobiliteit

Nijkerk

Contactpersoon
Niet van toepassing

» Neem contact op » Naar bedrijfprofiel